Nå ligner det på et hus!

Filed under: by: Per-Arvid`s....

Nå begynner det å ligne på et hus.. Fra råbygg for noen uker siden og frem til nå har det skjedd en hel del. Snekkerne har til og med vært nesten 2 uker borte på en annen jobb...

Vi har murt pipen til oppunder taket. Min gamle far var på besøk fra Sandefjord og fikk en viktig jobb som oppsynsmann første timene før ha reiste videre på sin ferd på Vestlandet. Kenneth og Maiken var også med oss på den jobben, de skal jo bygge helt likt hus og vi danner nå malen for hvordan det blir også i deres hus. Vi gleder oss:)
Vi startet å mure ca 10 om formiddagen og ga oss ca halv 7 om kvelden. Det ble en avslappende dag med mer kos og hygge enn muring, men det er vel så viktig det også.. Dagen ble avsluttet med pizza, øl, cognac og Osøren Blues og Jazzfestival på Osøyro.

På mandag hadde vi trykktesting av huset. Iflg. lavenergikravene skal vi maximum ha en faktor på 2,4. Det vil si 2,4 luftutskiftinger i timen. Vi fikk et testresultat på 1,1:-) Det var ekstremt gode tall ifølge byggmester Solberg. Dataene er nå sendt inn til Villavent for dimensjonering.

De neste ukene...
Jeg har ferie fra neste uke og kommer til å tilbringe mesteparten av tiden i huset. Dersom det er andre som har ferie og trenger selskap, så er Dere hjertelig velkommne.. Bare gi meg en lyd så jeg kan ha kaffien klar!

På fredag 10/7 kommer taksteinen og da blir vel den tatt fortløpende. Snekkerne skal jo ha litt ferie også, men det er litt avhenging av været. Blir det drittvær fremover, kommer nok noen av dem til å jobbe litt...
Lørdag 18/7 skal vi støpe vel 35m2 med finstøp til badrommene, teknisk rom og gang. Der får vi kvalifisert hjelp av Håkon Arne:).. Også kalt onkel Håkon.. Han har jo mange år bak seg i Betonggulv..!!! Er det noen som stiller som frivillig dugnad - vaffel - medhjelper?

Boller...
Som noen vet så har vi satt bolledeig, som er under heving.. Dersom vi er heldige så flytter vi kanskje inn før babyen ser dagens lys.. Min vakre frue blir rundere og vakrere for hver dag som går, og formen er heldigvis bra... Som administrativ og økonomisk leder i heimen er det viktig at hun er frisk og rask :)
0 kommentarer: